آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از شادی داشته باشید. میخوام شیرینی ژ له ای رو یادتون بدم با من همراه شوید.

مواد لازم.برای تهیه وشیرینی ژله ای

1- آرد سفید گندم : 100 گرم                             2- آرد ذرت : 25 گرم

3- بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

4- تخم مرغ خنک : 5 عدد                       5- پودر قند : 125 گرم

6- وانیل : نوک قاشق چایخوری                     7- نمک : نوک قاشق چایخوری

 

مواد لازم جهت تهیه لایه ژله

1- پودر ژله انار یا توت فرنگی : 75 گرم                     2- آگار : 8 گرم

3- شکر : 100 گرم                                     4- آب : 300 میلی متر

5- رنگ خوراکی سبز : چند قطره     

6- قالب مخصوص رولت یا پلمبیر : 1 عدد

 

 

آماده سازی و لایه گذاری شیرینی  

1- آب کمپوت آناناس : 1\2 پیمانه                  2- خامه شیرین قنادی : 250 گرم

3- توت فرنگی رسیده و سفت : 4 عدد                 4- گردو : 30 گرم ریز خرد شده

 

نکته: ابتدا نان رولت را آماده کنید .

 

طرز تهیه ژله :

پودر آگا ر و شکر را با هم مخلوط کنید  و با 200 میلی متر آب روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مایع بجوشد. بعد از جوشش 5 دقیقه صبر نیاز دارید  سپس مایع رو از رو حرارت برداریدو ( یک سوم پیمانه از آن را جداگانه نگه دارید چون لازم داریم )

بقیه 100 میلی لیتر آب را بجوشانید و پودر ژله آماده را در آن حل کنید . دو مایع را با هم مخلوط کرده و اون رو داخل قالب رولت بریزید  و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژ له سفت شود.

 

 

طرز تهیه  لایه گذاری شیرینی :

اگر لبه های نان رولت خشک شده است یک سانت از دور  اون رو ببرید .

نوار میانی  به اندازه 55 سانتی متر در 6 سانتی متر و 55 سانتی متر در 6\5 سانتی متر  و 55 سانتی متر در 7 سانتی متر  از نان رولت را برش دهید .

خامه قنادی کاملآ بزنید تا فرم بگیرد  قالب را از یخچال خارج کنید  و کمی خامه روی ژله بمالید  و نوار 6 سانتی متری را روی خامه کیپ کنید . روی نان کمی آب آ ناناس بزنید  روی نان را خامه مالیده و توت فرنگی  و گردوی خرد شده را روی آن بپاشید.  نوار 6\5 سانتیمتری را  روی آن کیپ کنید  و کار را با نوار 7 سانتی ادامه دهید.

روی شیرینی را با محافظ غذا پوشانده و 3 ساعت در یخچال سرد کنید.

برای برگرداندن شیرینی ابتدا دور آن را از قالب  به کمک کارد آزاد کنید سپس لبه انعطاف پذیر  یک عدد پالت  را از عرض کم قالب به زیر شیرینی برده و به راحتی شیرینی را روی سطح کار برگردانید.  مقدار مایع آگار را  که کنار گذاشتیم  با رنگ سبز مخلوط کنید و با احتیاط زیاد  آن را وسط ژله قرمز بریزید .

شیرینی را به ظرف زیبایی انتقال داده و دور آن رابا توت فرنگی نصف شده و چند گل مریم زیبا تزیین کنید.

توجه : لایه ژله چون درون خودش از آگار است به قالب نمیچسبه و به راحتی جدا میشه. پس مشکلی نخواهید داشت. موفق باشید نوش جان.

    دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.